Adressenlijst van therapeuten en advocaten

Regelmatig krijgen wij vragen en verzoeken van slachtoffers van Stalken die op zoek zijn naar een goede therapeut die kan helpen om de traumatiserende gevolgen van stalken te boven te komen. Dat kan een psychotherapeut zijn, maar ook andere behandelaren, bijvoorbeeld die meer lichaamsgericht of met creatieve middelen werken, kunnen daarvoor in aanmerking komen. Het is belangrijk dat zo´n therapeut oog heeft en begrip voor de werking en de gevolgen van stalking.

Hetzelfde geldt de advocatuur. Vaak moet er een beroep gedaan worden op advocaten om slachtoffers bij te staan in rechtszaken en beroeps- of bezwaarprocedures. Dan is het van belang dat de advocaat ook deskundig is op het terrein van stalken, zowel juridisch als ook waar het de persoonlijke consequenties betreft, op psychisch, sociaal, financieel en maatschappelijk terrein.

Wij willen een overzicht maken van goede therapeuten en advocaten die door slachtoffers kunnen worden ingeschakeld. Heeft u positieve ervaringen met zo´n therapeut en/of advocaat? Geef dan zijn/haar naam door aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .